Kapten Vene: võinuksime murduda, aga me ei lagunenud kummaski mängus

Ville Arike
, reporter
Copy
Siim-Sander Vene (palliga) madistas kõvasti Euroliigas mängiva Kaunase Žalgirise staari Edgaras Ulanovasega, oli tollest veidi efektiivsemgi ja see oli Eesti võidu üks võtmeid.
Siim-Sander Vene (palliga) madistas kõvasti Euroliigas mängiva Kaunase Žalgirise staari Edgaras Ulanovasega, oli tollest veidi efektiivsemgi ja see oli Eesti võidu üks võtmeid. Foto: Eero Vabamägi

Eesti korvpallikoondise kogenuim mängumees, kapten Siim-Sander Vene rõhutas pärast Leedu üle saadud 65:59 võitu, et selle akna mõlemas kohtumises oli kohti, kus võinuks murduda, ning kõige enam rõõmu teeb asjaolu, et seda ei juhtunud.

Reedel Skopjes peetud mängus Põhja-Makedooniaga olid eestlased esimesel poolajal suurtes raskustes ning jäid vahepeal üheksa punktiga taha. Mängupilt oli tablool nähtust kehvemgi. Ent pärast poolajapausi suudeti raskest seisust välja tulla.

Nüüd Leedu vastu läks võitis Eesti poolaja 41:37, kuid teise poolaja alguses suutis ligi kaheksa minutiga visata kõigest kaks punkti. Tänu heale kaitsele aga ei lastud leedulastel suurelt juhtima minna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles