Eesti kõrgushüppaja tuli USAs konverentsi meistriks

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Lilian Turban
Lilian Turban Foto: hawaiiathletics.com

Möödunud nädalavahetusel osalesid USAs õppivad ja treenivad Eesti kergejõustiklased oma konverentside meistrivõistlustel. 

Eriti eredalt esines seal Hawaii ülikooli esindav Lilian Turban, kes tuli kõrgushüppes tulemusega 1.86 teist aastat järjest oma konverentsi (Mountain Pacific Sports Federation) meistriks. 22-aastase eestlanna isiklik rekord on sealjuures kõigest sentimeetri võrra parem.

South Dakota ülikoolis õppiv Marleen Mülla jäi teivashüppes jagama teist kohta tulemusega 4.09. Oma hooaja tippmargi 4.45 püstitas ta nädal aega varem.

Koolikaaslane Eerik Haamer sai teivashüppes teise koha tulemusega 5.37. Ken-Mark Minkovski tuli 200 m jooksus neljandale kohale ajaga 21,83 ning oli 60 m jooksus 13. kohal ajaga 6,94.

Iowa ülikoolis õppiv Kevin Sakson püstitas kuulitõukes isikliku rekordi: 19.05 andis talle neljanda koha.

Illinoisi ülikooli esindaja Viktor Morozov sai kolmikhüppes neljanda koha tulemusega 15.77.

Oklahoma ülikoolis õppiv mitmevõistleja Pippi Lotta Enok sai kaugushüppes 6.23ga neljanda koha, 60 m tõkkejooksus sai ta 8,62ga 17. koha.

Nebraska ülikooli esindav Johanna Ilves parandas 60 m tõkkejooksu eeljooksus oma isiklikku rekordit ning pääses ajaga 8,32 edasi finaali. Finaalis jooksis ta välja täpselt sama ajaga ning sai sellega kuuenda koha. Samas koolis õppiv noorem õde Lishanna Ilves sai kaugushüppes 15. koha tulemusega 5.91.

Järgmisena ootavad paremaid õppursportlasi ees NCAA sisemeistrivõistlused, mis toimuvad 8.–9. märtsil Bostonis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles