VIDEO Suures mängus olev Arlet Levandi püstitas juunioride MMil isikliku rekordi

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Arlet Levandi
Arlet Levandi Foto: Sille Annuk

Taipeis toimuval iluuisutamise juunioride MMil on Arlet Levandi pärast lühikava noormeeste üksiksõidus kaheksandal kohal.

Levandil õnnestusid lühikavas kõik hüpped – kahene axel, kolmene lutz ning kaskaadis kolmene flip ja kolmene toe-loop – ning kohtunikud hindasid tema etteastet 75,43 punkti vääriliseks. Nõnda uuenes grammikese võrra ka isiklik rekord, varasem tippmark oli 75,10.

75,43 punktiga platseerus Levandi pärast lühikava kaheksandale kohale, kuid vahed on äärmiselt väikesed. Liider on korealane Kinkyu Seo (80,58), kellele järgnevad prantslane Francois Pitot (78,79) ja slovakk Adam Hagara (78,02).

12 parimat.
12 parimat. Foto: ISU

Teise eestlasena võistlustules olnud Jegor Martšenko lühikava kõige paremini ei õnnestunud. Avahüppeks olnud kahene axel tuli tal küll välja, kuid järgmisel kahel – kaskaadis kolmene flip ja kolmene toe-loop ning kolmene axel – esines maandumisel vääratusi.

Nõnda teenis Martšenko, kelle lühikava tippmark on 55,58, Taipeis kohtunikelt 51,90 punkti, millega platseerus 41 sportlase konkurentsis 34ndaks. Sellega ta vabakavasse ei kvalifitseerunud. Noormeeste vabakava on Taipeis kavas laupäeval. 

Meeste lühikava, Martšenko etteaste alates 1.26.20, Levandi etteaste alates 5.03.55:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles