JÄRELVAADATAV TalTech ei jõudnud naiste Balti liigas finaali

Postimees Sport
Copy

Võrkpalli naiste Balti liiga finaalis kohtuvad TÜ/Bigbank ja RSU/MSG (Läti), kellest viimane alistas teises poolfinaalis 3:1 (27:25, 18:25, 25:22, 25:22) TalTechi.

Enne mängu:

Põhiturniiril oli selgelt parem Tallinna naiskond, saavutades 16 võidu ja 46 punktiga esikoha. RSU/MSG saldoks jäi põhiturniiril kaheksa võitu ja 26 punkti, mis tagasid kuuenda koha. Omavahelistes mängudes jäi peale TalTech – kodusaalis võeti 3:1 ja võõrsil 3:2 võit.

Veerandfinaalseerias ei tekkinud RSU/MSG naiskonnal põhiturniiri kolmanda Riia Võrkpallikool/LUga suuri probleeme ei tekkinud, kui mõlemas mängus võeti võit – kodusaalis 3:2 ja võõrsil 3:0. Kahe mänguga kindlustas edasipääsu ka TalTech, kes võitis kahel korral 3:0 tulemusega Audentese SG/Noortekoondise.

Senistes mängudes on TalTechile enim punkte toonud Marily Lass, kes on 250 silmaga liiga viies skooritegija. 193 punktiga paikneb üldises pingereas 11. kohal Kätriin Põld. RSU/MSG naiskonna resultatiivseim pallur Karmena Struka on 280 punktiga teisel ja Agija Ankevica 270 punktiga neljandal kohal.

TalTech on ühe tiitli tänavusel hooajal juba võitnud, kui detsembris tuldi Eesti karikavõitjaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles