JÄRELVAADATAV Selver/TalTech jõudis ülikindla võiduga Cronimeti liiga finaali

Postimees Sport
Copy

Võrkpalli Cronimeti liigas selgus esimene finalist, kui finaalturniiri võõrustav Selver/TalTech alistas 3:0 (25:11, 25:20 ja 25:19) lätlaste Jekabpilsi Luši. Homses tiitlilahingus astub neile vastu Tartu Bigbank või Ezerzeme/DU (Läti).

Enne mängu:

Selver/TalTechi peatreener Andres Toobal läheb põhiturniiri kindla valitsejana otsustavatele mängudele vastu piisava enesekindlusega, ent mitte üleolevalt.

«Kindlasti tahame me finaalturniiril endale häid mälestusi luua. Mängud toimuvad meie kodus, samal ajal naiste turniiriga ja usun, et see saab olema üks äge üritus. Meeskonna jaoks on muidugi esmatähtis tulemus, ent nähes ülikooli, klubi ja meie inimeste panust siia, siis usun, et lisaks saavad kohale tulnud fännid veeta toreda perepäeva, kus igaühele midagi huvitavat. Et võrkpallikogukond saaks kokku ja naudiks. Me ise väga tahtsime seda turniiri koju ja eks see natuke paneb ka pingeid peale, aga teeme kõik, et võita. Olen meeste peale kindel, et suudame head mängu näidata, iseasi, kas sellest piisab,» sõnas peatreener.

Toobal teab, et finaalturniir ei saa olema lihtne teekond. «Vaja on võitlust, ka natuke õnne. Kõik neli meeskonda tahavad seda tiitlit pea kohale tõsta ja edu saavutamiseks pead lihtsalt kõigist parem olema.»

«Jekabpils on kindlasti põhiturniiri teises pooles enim juurde pannud meeskond. Ootamatult saadud Läti karikavõit andis neile suure positiivse laengu ja sealt edasi on nad väga hästi mänginud. Aga neilgi on omad raskused, mida proovime ära kasutada. Peame serviga suruma, aga eks nemad proovivad ka meid suruda. Loodan, et saame vastuvõtul hakkama ning kodusaali seinad ja lagi on samuti meie poolel,» lisas juhendaja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles