Erkmaa KK püüab noorte euroliigas pääsu superfinaali

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erkmaa Korvpallikooli kuni 14-aastaste poiste võistkond.
Erkmaa Korvpallikooli kuni 14-aastaste poiste võistkond. Foto: Erkmaa Korvpallikool

Sellel nädalal kogunevad Moskvasse viimasele, kolmandale etapile Euroopa Noorte Korvpalliliigas võistlevad kuni 14-aastaste poiste võistkonnad. Erkmaa Korvpallikool sihib kohta superfinaalis.

Kahe esimese etapi jooksul kümnest mängust üheksa võitu saavutanud Erkmaa Korvpallikoolil on kindel plaan pikendada hooaega ja kindlustada lisaks piletile tulevaks hooajaks eliitseltskonda veel pääs tänavusse superfinaali. «Peame eesmärgi saavutamiseks võitma järelejäänud viiest kohtumisest vähemalt kolm,»lausus noorte euroliigas debüteerivate tartlaste peatreener Aivo Erkmaa. «Usun, et saame selle ülesandega hakkama.»

Erkmaa KK-d ootavad ees põnevad pallilahingud kolme Venemaa, ühe Kasahstani ja ühe Eesti võistkonnaga, kelle hulgast võib häbenemata nimetada kirsiks tordil kogu etapi viimast vastast, seni ainult võite tunnistanud Moskva CSKA järelkasvumeeskonda. Veel mängitakse Atõrau BC Barsõ, Moskva SDJSOR nr 56 ja Moskva BS Timirjazevskaja ja BC Tallinnaga.

Erkmaa KK koosseisus siirduvad neljapäevast kuni laupäevani Venemaa pealinnas nimeka CSKA klubi poolt võõrustatavale etapile Stefan Aria, Markus Andreas Auling, Hugo Erkmaa, Carlos Jürgens, Tom Kaldre, Greg Kirsimäe, Arnold Mitt, Kaspar Erik Puusepp, Norman Räim, Marek Ruut, Kaspar Treier ja Renalt Pallum.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles