Vaata, millist varustust vajad kõige populaarsemateks spordialadeks

Sisuturundus
, reklaamartiklite toimetaja
Copy
Foto: pexels.com

Parimaks mänguks, tulemuseks kui ka tervislikuks sportimiseks on oluline valida varustus, mis toetab kõike eelnevat. Olenemata sellest, kas sinu lemmikspordialaks on populaarne padel, discgolf või jooksmine, Kaup24 ja Hansapost pakuvad laia sporditoodete valikut, kust leiad kõige vajalikuma spordivarustuse. Loe edasi, et teada saada, mida kõige enam vajad.

Discgolfi mängimine

Tegemist on suurepärase spordialaga, mis sobib kõigile, nii sõprusringkondadele, perele kui ka tõsistele harrastajatele. Selles mängus on piisavas koguses põnevust, väljakutseid ja mis olulisem, seda saab harrasta looduses. Selleks, et mängimine läheks sujuvalt, on oluline mugav ja sportlik riietus, eelkõige aktiivseks liikumiseks mõeldud spordijalanõud. Lisaks riietusele on olulised ka discgolfi kettad, mida saab valida kolmest erinevast kategooriast: lähi-, kesk- ja kaugmaa kettad.

Padel - hasarti tekitav mäng

Viimastel aastatel populaarsust koguv padel on hasarti tekitav ja liikumist soodustav mäng. Seda saab mängida nii paarismänguna kui ka üks-ühele. Padeli mängimiseks on vaja korralikku padeli reketit, palli ning õigeid sportlikke riideid. Kuna tegemist on väga liikuva mänguga, siis veendu, et spordiriided oleksid hea venivusega, kiirelt kuivavad ja jalas oleksid mugavad spordijalanõud. Õues mängides võivad vajalikuks osutuda ka nokamüts või päikeseprillid.

Tennis - ajatu mäng, mis ei lähe kunagi moest

Tennis on olnud pikka aega populaarne spordiala, mis on väga tõhus kardiotrenn, aga mitte ainult, selle mängimiseks on olulised ka targad võtted. Kuigi tennise jaoks on olemas spetsiaalsed riided, eriti naistel, siis seda saab mängida ka klassikaliste spordiriietega. Kui aga soovid laitmatut ja klassikalist välimust, vali heledates toonides spordiriided ja valged tossud. Ära unusta randmepaela, sobivat reketit ja õues mängides nokamütsi.

Jooksmine - hea viis, kuidas vastupidavust treenida

Jooksmine on suurepärane stressi leevendaja ja vastupidavuse kasvataja. Olenevalt sellest, kas harrastad jooksmist pehmel metsarajal, linnapargis või jooksulindil, on kõige olulisem valida jooksutossud, mis on vastavale maastikule mõeldud. Tossud on ka kõige kallim varustuse osa, mida selleks spordialaks vajad, sest riietes poolest sobivad kõiksugused mugavad spordiriided, nii retuusid kui ka lühikesed püksid.

Ujumine - spordiala, mis sobib igas vanuses harrastajatele

Ujumine on hea spordiala, sest seda harrastades ei teki palju vigastusi. Valides endale sobiva tempo ja stiili, on see hea vastupidavuse ja rinnalihaste ja käte treenimiseks. Ujumiseks leia endale kloorivett hästi taluvad ujumisriided ja -prillid. Kuna kloori sisaldav vesi kuivatab nahka ja juukseid tuleks tähelepanu pöörata korralikule keha niisutamisele ja sügavpuhastavale shampoonile, mida võiks kasutada umbes üks kord nädalas.

Jooga - rahustav ja lõõgastav tegevus pärast pikka tööpäeva

Pikad tööpäevad ja kiire elutempo võib olla väsitav, aga regulaarne jooga harrastamine, aitab kõige sellega toime tulla ja leida rahu igas päevas. Lisaks on jooga väga hea painduvusele ja sisemiste lihaste tugevdamisele. Jooga harrastamiseks on head liibuvad ja mugavad spordiriided, korralik joogamatt ning vajadusel ka joogablokid.

Copy
Tagasi üles