VIDEO NBA mängija kukkus mängu ajal kokku

Postimees Sport
Copy
Bismack Biyombo (vasakul).
Bismack Biyombo (vasakul). Foto: Rick Scuteri / AP / SCanpix

Läinud ööl toimunud NBA kohtumises Oklahoma City Thunderi ja Portland Trail Blazersi vahel kukkus kokku vahetusmängijate pingil olnud Bismack Biyombo.

31-aastane Kongost pärit Biyombo kukkus Portlandis mängu ajal põrandale ja ta toimetati väljaku äärest minema. Esialgsetel hinnangutel pole tema seisund tõsine.

NBA veteran ja sarjas 13 aastat mänginud Biyombo oli vahetusmeeste pingil, kui mängus oli seisak ja mängijad naasid väljakult. Biyombo lõi klubikaaslastele patsu ning kukkus siis jala pealt selili.

Kohtumises toimus seisak ning kuigi Biyombo riietusruumi viimiseks toodi kohale ka ratastool, siis lahkus mängija saalist omal jalal, kuid kaaslaste abiga.

Biyombo liitus NBAga 2011. aastal, tänavust hooaega alustas ta Memphis Grizzliesi ridades. Alles 10. veebruaril sõlmis ta lepingu Thunderiga ning läinud öine mäng Portlandiga oli meeskonna ridades alles viies.

Hiljem teatati, et Biyombo on arstide hoole alt pääsenud ning tal ei tuvastatud ühtegi vaevust. Kohtumises teda siiski rohkem väljakule ei lubatud ning tema tervislikku seisundit hinnatakse uuesti neljapäeval.

Thunder alistas lõpuks Portlandi 128:120 ja juhib praegu läänekonverentsi 43 võiduga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles