Allar Lamp võistleb ainsa eestlasena tudengite krossijooksu MMil

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Allar Lamp.
Allar Lamp. Foto: jooksuportaal

Ainsa sportlasena esindab Eestit 14. aprillil Poolas Lodzis krossijooksu universiaadil ehk tudengite murdmaajooksu maailmameistrivõistlustel Tartu ülikooli akadeemilise spordiklubi (TÜASK) ridadesse kuuluv Allar Lamp, vahendab Jooksuportaal.

«Ilmselt teised kõrgkoolid ja kõrgkoolide klubid ei pakkunud välja kedagi Eesti akadeemilisele spordiliidule või ei leidnud vahendeid, kuna kõik tuleb omal finantseerida,» ütles Jooksuportaalile Allar Lambi treener ja TÜASK juhatuse liige Harry Lemberg.

12 kilomeetri pikkusel distantsil startiv Allar Lamp lubas endast kõik võistlusrajale jätta. «Pisut pelgan, aga noh, eks ma annan ikka endast parima, ei usu et midagi sisse jätan,»kirjutas jooksumees oma blogis. Lamp tuleb Keenia jooksulaagrist Eestisse 10. aprillil, et kaks päeva hiljem alustada teekonda Poolasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles