Tartu fännide lemmik pikendas klubiga lepingut

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Blokikuningas Mart Naaber näitamas oma valitsusala.
Blokikuningas Mart Naaber näitamas oma valitsusala. Foto: Margus Ansu

Tartu Bigbanki võrkpalliklubi pikendas lepingut 31-aastase temporündaja Mart Naabriga.

Järgmine hooaeg on Naabrile Tartu Bigbanki ridades juba kümnes. Oma debüüdi tegi ta Tartu esiklubi eest tegelikult juba 12 aastat tagasi, kuid mängis vahepeal kolm hooaega ka teistes klubides.

Naaber kuulub Tartus võtmemängijate hulka ning tõestas seda ka hiljuti peetud Balti liiga finaalis, kus 212 sentimeetrit pikk tempomees tõi üleplatsimehena 20 punkti. Tõsi, Selver/TalTechi vastu sellest ei piisanud ning tartlastel tuli leppida hõbemedalitega.

«Kuigi tiitleid on võidetud omajagu, siis motivatsioon hästi mängida püsib alati. Võidetud tiitlid annavad enesekindlust juurde ja kaotused sütitavad sisemist põlemist ja võitlusvaimu. Pärast mängu videopilti analüüsides leiab alati olukordi, kus oleksin võinud teistmoodi või paremini midagi teha. Seega õppimisprotsess käib alati – nii kaotuse kui võidu puhul. Enim annab innustust rahva kaasaelamine. Seega, mida rohkem fänne saali tuleb, seda suurem on soov nii individuaalselt kui meeskonnana särada,» vastas Naaber küsimusele, kust ammutab ta motivatsiooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles