Eesti meistriliiga mängijad käisid valenimedega Venemaal turniiril (7)

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Narva Starsi Venemaa tretist on internetiavarustest kustutatud pea kõik pildid, kuid Peterburi Hokiliiga Telegramist võib üksikuid jäädvustusi siiski leida.
Narva Starsi Venemaa tretist on internetiavarustest kustutatud pea kõik pildid, kuid Peterburi Hokiliiga Telegramist võib üksikuid jäädvustusi siiski leida. Foto: Санкт/Telegram

Valenimesid kasutanud Narva PSK hokimängijad käisid Eesti vabariigi sünnipäevanädalavahetusel Venemaal hokiturniiril. Eesti Jäähokiliit peatas esmalt mängijate litsentsi, kuid leevendas pärast selgituste kuulmist karistust.

24. ja 25. veebruaril toimus Venemaal Leningradi oblastis Igoras amatööridele mõeldud hokiturniir. Võistlustel osales viis meeskonda, kolm Venemaalt, üks Valgevenest ja Eestist.

Eesti võistkond kandis nime Narva Stars. See on Narva amatööride hoktiim, mis loodi 2008. aastal. Eesti meistrivõistlustel ega ka Jäähokiliidu harrastajate liigades võistkond kaasa ei tee. Küll aga käib Narva Stars aeg-ajalt Venemaal mängimas. Nii mullu kui ka tänavu osales tiim Peterburi Hokiliiga korraldataval Bank Russia taliturniiril.

Kommentaarid (7)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles