JÄRELVAADATAV Rae jõudis sammu kaugusele finaalist

Postimees Sport
Copy

Võrkpalli naiste Eesti meistrivõistluste poolfinaalseeriad jätkusid TÜ/Bigbanki ja Rae Spordikool/VIASTONi lahinguga. Seeria teise kohtumise võitis Rae Spordikool/VIASTON 3:1 (25:21, 18:25, 25:14, 25:20). Viimased juhivad seeriat 2:0.

Enne mängu:

Rae alustas kolme võiduni peetavat seeriat edukalt, kui avavaatuses mängiti Tartu üle.

Põhiturniiril teise koha saavutanud Rae ja kolmandaks tulnud Tartu kohtumine pakkus ühe tasavägise ja kaks ühepoolset geimi, kui avageim lõppes kodusaalis mänginud Rae 25:22 võiduga. Teises ja kolmandas geimis võõrustajate paremuses kahtlust ei tekkinud, kui külalised kogusid vastavalt 19 ja 18 punkti, mis tähendas kodupubliku lemmiku 3:0 (25:22, 25:19, 25:18) mänguvõitu. Rae naiskond viigistas võiduga tänavuse hooaja omavaheliste mängude seisu kaks-kahele.

Mängu kokkuvõttes 45-protsendilist rünnakuefektiivsust näidanud koduvõistkond oli eriti hoos kolmandas geimis, lüües punktiks 52 protsenti rünnakutest. Tartu esinduse rünnakuefektiivsus oli 35 protsenti. Võitjate arvele kogunes kuus ja kaotajate kontosse üheksa blokipunkti ning serviässasid võõrustajatele üheksa ja külalistele neli.

Rünnakul 52-protsendiliselt tegutsenud Merili Kõrvel tõi võitjatele 15 (+9), Silvia Pertens 14 (+4) ja Hanna Pajula 11 (+6) punkti. Tartu naiskonna resultatiivseimateks tõusid üheksa sima kogunud Liisbet Pill ja Salme Adeele Hollas. Eksimusteta mänginud Mari Arak lisas kaheksa punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles