Alandavasse olukorda sattunud suusataja: see oli hämmastav

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Sonjaa Schmidti treenerid pidid Holmenkolleni MK-etapil reklaame üleval hoidma, et sportlane saaks finiši poole suusatada.
Sonjaa Schmidti treenerid pidid Holmenkolleni MK-etapil reklaame üleval hoidma, et sportlane saaks finiši poole suusatada. Foto: Ekraanitõmmis/Eurosport

Eelmisel nädalal Holmenkolleni MK-etapil alandavasse olukorda sattunud Kanada suusataja Sonjaa Schmidt rääkis ebameeldivast kogemusest.

Holmenkolleni MK-etapi 50 km naiste sõidus ei suvatsenud korraldajad kõiki sportlasi finišisse oodata ning hakkasid asju varem kokku pakkima. Inetu seik jäi ka rahvusvahelisse telepilti, kui kuu aega tagasi U23 vanuseklassis sprindis maailmameistriks tulnud kanadalanna Schmidt pidi siksakitama maha võetud reklaamide vahel.

«See olukord oli hämmastav. Eriti see, et treenerid tõstsid reklaami üles ja elasid mulle kaasa. Ilmselgelt oli see veidi kummaline, nagu ma polekski võistlustel osalenud. Jäi mulje, et korraldajate arvates ei võtnud ma võistlust tõsiselt,» ütles Schmidt, kes kaotas võitjale Frida Karlssonile enam kui 22 minutiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles