GALERII Paide lõpetas Flora vastu üheksa aastat kestnud nukra seeria

Karl-Joosep Küngas
Copy

Eesti jalgpalli meistriliigas jätkavad pärast kolme vooru täiseduga Paide Linnameeskond ja FCI Levadia.

Paide võõrustas vooru keskses kohtumises valitsevat meistrit FC Florat. Kodumeeskonna jaoks on Flora olnud väga ebamugav vastane, kelle vastu teeniti viimane võit 2015. aastal. Nüüd sai see needus murtud.

Kohtumist Paide kunstmuruväljakul alustas siiski paremini Flora, kes juba kolmandal minutil Danil Kuraksini tabamusest juhtima pääses. Poolajapausile mindi juba 1:1 viigiseisult, kuna 31. minutil hoolitses Paide avavärava eest Nikita Baranov.

Teisel poolajal oli selgelt ohtlikum Paide, kes suutis jõuda koguni kaheksa väravaraamidesse suunatud löögini. Üks neist oli ka resultatiivne, kui 77. minutil lõi Robi Saarma palli penaltipunktilt kindlalt väravasse. Flora suutis teisel poolajal ainult ühe löögi raamidesse suunata, ent väravani enam ei jõutud.

Nõnda lõpetas Paide üheksa-aastase võidupõua Flora vastu ja jätkab meistriliigat täisedu 9 punktiga. Nendega samal pulgal on ka FCI Levadia, kes oli Sportland Arena 2:0 parem Tallinna Kalevist. Flora püsib nelja silma peal, millega langeti tabelis viiendale positsioonile.

Juba homme võib täiseduga meeskondade hulka jõuda ka Nõmme Kalju, ent selleks tuleb Nõmme derbis alistada United.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles