Eesti pani Iraani tenniseväljakutel paika

Karl-Joosep Küngas
Copy
Oliver Ojakäär
Oliver Ojakäär Foto: Eesti Tenniseliit

Eesti tennisemeeskond alistas Davis Cupi Maailmaliiga II grupi üleminekumängus Iraani 3:1, millega kindlustati koht aste kõrgemal.

Pärast avapäeva oli Eesti ja Iraani üleminekumängus seis viigiline 1:1. Otsustaval päeval said aga eestlased võidupunkti nii üksik- kui ka paarismängus. Otsustava võidupunkti tõi esinumbrite vastasseisus meie koondise pesamuna Oliver Ojakäär (ATP 939.).

Ojakäär seljatas muretult Iraani esireketi Sina Moghimi (ATP 1086.) 6:3, 6:1. Kohtumine kestis vaid tund ja 25 minutit. Paarismängus olid pärast kaotatud avasetti Kenneth Raisma (ATP 1513.) ja Siim Troost (ATP 1610.) 4:6, 6:3, 7:6 üle Ali Yazdanist (ATP 1610.) ja Samyar Elyasist (ATP 1972.).

«Saime päris hästi hakkama,» võttis Tennisnetile antud intervjuus turniiri kokku meeskonna kapten Vladimir Ivanov. «Paarismängus vastased natuke üllatasid meid, aga poisid leidsid kohtumise lõpus selle õige mängu ja natuke oli otsustavas setis õnne ka. Ja Oliver oli väga tubli, kindlustas võidu nii, et me ei pidanud enam viiendat mängu mängima. Ülehomme sõidame võiduga koju.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles