Eesti-Läti korvpalliliigas said selgeks kõik play-off-meeskonnad

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Alar Varraku juhendatav TalTech/Optibet jäi play-off'i ukse taha.
Alar Varraku juhendatav TalTech/Optibet jäi play-off'i ukse taha. Foto: Facebook @/TalTechBasketball

Eesti-Läti ühises korvpalliliigas said tänasega selgeks kõik kaheksa play-off'i pääsejat.

Juba varem olid koha sõelmängudes taganud seitse meeskonda: BC Kalev/Cramo, Prometey, Riia VEF, Ventspils, Tartu Ülikool Maks & Moorits, Riia Zelli ja Ogre.

Ainsana oli lahtine viimase, kaheksanda meeskonna saatus: seda kohta noolisid Pärnu Sadam (15 võitu ja 14 kaotust) ja TalTech/Optibet (14 võitu ja 14 kaotust).

Et sõelmängude pääsmele jätkuvalt hammast ihuda, tulnuks TalTechil täna alistada Tartu Ülikool. Sellega aga hakkama ei saadud: kodusaalis saadi valus 83:87 kaotus.

Tartu resultatiivseimad: Devin Lee Harris (24), Robin Kivi (16), Rinalds Malmanis (14), Davis Rozitis (11). TalTechi resultatiivseimad: Gregor Kuuba (17), Oliver Metsalu (16), Rasmus Andre (13), Patrik Saal (13), Gregor Ilves (13). 

Nõnda sai selgeks, et TalTechil ei õnnestu põhiturniiriga enam Pärnust mööduda. Kuigi alles jäänud viimase vooru matšiga võivad nemadki 15 võidu peale tõusta, on omavaheliste mängude tulemuste tõttu eelis Pärnul, kes nõnda play-off'i lipsas.

Teistes tänastes kohtumistes oli Prometey 102:61 üle Rapla Avis Utilitasest, Valmeira Glass Via seljatas 68:60 Viimsi, Riia VEF alitas 81:74 BK Ogre ning Keila/Coolbet teenis 83:74 võidu Tallinna Kalev/Snabbi üle. 

Eesti-Läti korvpalliliiga veerandfinaalid:

BC Kalev/Cramo (1.) – Pärnu Sadam (8.)

Prometey (2.) – BK Ogre (7.)

Riia VEF (3.) – Riia Zelli (6.)

Ventspils (4.) – Tartu Ülikool Maks & Moorits (5.)

Standings provided by Sofascore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles