KAS TUNNED ÄRA? Kalev/Cramo kutsus kodumängule mitmeid «vilistlasi»

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Kalev/Cramo endised mängumehed.
Kalev/Cramo endised mängumehed. Foto: Kalev/Cramo

Teisipäeval sai valitseva Eesti korvpallimeistri BC Kalev/Cramo kodumängul näha mitmeid endisi mängumehi, kes on ühel või teisel ajahetkel klubi esindanud. 

Nimelt kutsus Kalev/Cramo meeskonna pingi taha istuma endiseid Ehitustööriista-Kalev/Cramo mängijad, kes on rohkemal või vähemal määral kandnud olulist rolli klubi ajaloos ning on aastate jooksul andnud oma panuse meeskonna edusse ja arengusse.

54st Eestis resideeruvast mängijast oli kohal 17 – Heiko Niidas, Janar Soo, Martin Uusmaa, Tõnu Uusmaa, Remy Põld, Sten Möldre, Marko Riis, Rain Raadik, Gert Dorbek, Tanel Sokk, Reimo Tamm, Victor Gonzales, Gregor Arbet, Riho Suija, Indrek Kajupank, Kristjan Kangur ja Georg Kask.

Ühtlasi lubas Kalev/Cramo, et üritab säärasest «vilistlaste» kokkutulekust teha igahooajase traditsiooni, et oleks ikka ja jälle põhjust endiste meeskonnakaaslastega kokku saada.

Lisaks mängiti kohtumise veerandaegadel ette erinevaid legendaarseid mängumomente ajaloost. Nendegagi on võimalik nüüd ühismeedias lähemalt tutvust teha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles