Jääle naasnud Kiibus: lõpuks jõudsin tagasi sinna, kus teekond pooleli jäi

Ville Arike
, reporter
Copy
Eva-Lotta Kiibus jõudis kõigest mõnekuuse harjutamise järel korraliku tulemuseni. Peamine on aga asjaolu, et ta saab uisutada valuta.
Eva-Lotta Kiibus jõudis kõigest mõnekuuse harjutamise järel korraliku tulemuseni. Peamine on aga asjaolu, et ta saab uisutada valuta. Foto: IMAGO/Antti Aimo-Koivisto/SCANPIX

Eesti praegune esinumber Niina Petrõkina jõudis vigastusega võidu joostes Montrealis alanud iluuisutamise MMile ja teenis lühikavas tubli seitsmenda koha. Mõne aasta taguse esinumbri Eva-Lotta Kiibuse jaoks tuli MM liiga vara, kuid olulisem on asjaolu, et ta on lõpuks jääl tagasi.

Ajast, mil Kiibus enne tänavust aastat viimati valuta harjutada ja võistelda sai, on kenake hulk vett merre voolanud. Nüüd saab ta seda lõpuks jälle teha ja temast kiirgab metsikult energiat. Ning viimase võistluse tulemus oli ilus.

Eelmise nädala lõpus Luksemburgis Kockelscheueris peetud võistlusel teenis ta lühikavas 62,61 punkti, mis andnuks praegusel MMil vabakavale minnes 14. positsiooni ning jäi Kiibuse isiklikule rekordile alla vähem kui kolme punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles