Järgmine WRC kalender võib paika saada ootamatult varakult

Karl Mihkel Eller
Copy
Kalle Rovanperä 2023. aastal Rally Estonial. Tänavu kuulub võistlus EM-kalendrisse, kuid järgmisel aastal naastakse MM-sarja.
Kalle Rovanperä 2023. aastal Rally Estonial. Tänavu kuulub võistlus EM-kalendrisse, kuid järgmisel aastal naastakse MM-sarja. Foto: McKlein / Toyota Gazoo Racing

Viimastel aastatel on ralli MM-sarja kalendrite koostamine läinud üle kivide ja kändude. Avalikuks on need saanud viimasel hetkel, kuid nüüd soovib WRC promootor 2025. aasta võistlusplaaniga lagedale tulla juba juunis.

WRC Promoteri võistluste direktor Simon Larkin soovib kalendri paika saada nii vara kui võimalik. Viimastel aastatel on järgmise hooaja kalendri väljakuulutamine veninud. 2023. aasta kalender saabus 2022. aasta novembri lõpus, 2024. aasta kõik rallid avalikustati alles oktoobris. Eelmistel aastatel jäi nii mõnigi välja kuulutatud võistlus ära koroonapiirangute tõttu.

«Meie eesmärk (kalender paika saada – toim) on aasta keskpaik. Ma ütleksin, et juuni lõpus, umbes siis. Meil on palju põnevust ja tohutult ootusärevust, nii et tahame selle uudisega ruttu välja tulla,» ütles Larkin DirtFishile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles