Pohlak ei kiirusta Häberlit vallandama: meeskond on optimistlik ja sisekliima lausa väga hea (1)

Postimees Sport
Copy
Aivar Pohlak
Aivar Pohlak Foto: Sander Ilvest

Eesti jalgpallikoondise viimasest võidust on nüüd möödas paar kuud üle aasta. Sellele vaatamata leiab alaliidu president Aivar Pohlak omajagu positiivset.

Viimasest kümnest matšist oleme kaotanud üheksa, eile jäädi 1:2 alla Soomele. Erinevates jalgpalliringkondades räägitakse peatreener Thomas Häberli vallandamisest, aga...

«Oleme rääkinud mängijate ja koondise lähedal olevate inimestega. Võib-olla kõige tähtsam järeldus on see, et meeskond on väga selgelt Thomas Häberli seljataga,» selgitas Pohlak usutluses ERRi spordile alaliidu seisukohta.

«Hoolimata keerulisest olukorrast on meeskond väga optimistlik ja meeskonna sisekliima on lausa väga hea! Sellest lähtudes kirjeldasime enda jaoks veel ühe ülesande 2024. aastaks: alanud põlvkonnavahetus tuleb loogilisel moel lõpuni viia, et see jõuaks küpse ja terve meeskonnani.»

Reedel ootab ees juhatuse koosolek. «Ja mis kõige tähtsam – ja mis puudutab konkreetselt ka Thomas Häberli saatust – järeltulijate jaoks peab olema õige hetk, mil nad tunnevad, et on valmis seda koondist üle võtma,» lisas Pohlak.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles