Eesti korvpallipealinn vaagub hinge. Kõigil on võimalus abikäsi ulatada

Postimees Sport
Copy
Rapla korvpalliklubi jätkamine tipptasemel on suures ohus.
Rapla korvpalliklubi jätkamine tipptasemel on suures ohus. Foto: Siim Solman / Avis Utilitas Rapla

Rapla korvpallimeeskonna jätkamine Eesti mõistes kõrgeimal tasemel ripub juuksekarva otsas. Praegu tehakse viimaseid pingutusi, et tiim ei peaks tuleval hooajal pille kotti pakkima.

«Armsad sõbrad, toetajad, poolehoidjad, fännid ja korvpallisõbrad!» algab üleskutse.

«Teame, et praeguse seisuga on vägagi tõenäoline, et hooajal 2024/25 Raplas enam esindusmeeskonda ei ole. Isegi juhul, kui seda asjaolu vaadata mitte läbi korvpalli prillide, on kahtlemata tegemist suure kaotusega Raplale, kogu Raplamaale ja Eesti korvpallile. Meistriliiga meeskond on meid ühendanud ja loonud seda kuuluvustunnet juba aastast 2010. Esindusmeeskond on olnud ka suur turundusprojekt ja Rapla kuvandi looja ning populaarsuse tõstja. Just korvpall on see, millega igas Eesti nurgas meid teatakse.

Kui ka sina tunned, et esindusmeeskonna püsima jäämine on auasi ja ka uuel hooajal peaks olema meil kõigil võimalus kaasa elada meie enda korvpallimeeskonnale, kes mängib kõrgeimal tasemel nii Eesti-Läti korvpalliliigas, kui ka Eesti meistriliigas, siis ühine meie fännide ja kogukonna algatuse ja üleskutsega ning tule neljapäeval, 28. märtsil kell 15.30 Rapla riigimaja ette. Avaldame üheskoos, sõbralikus meeleolus meelt ja näitame üles toetust Rapla korvpallile. Võitleme üheskoos lõpuni, et toetus esindusmeeskonnale ei väheneks, sest vastasel juhul jääb see hooaeg Avis Utilitas Rapla meeskonnale viimaseks tantsuks.»

Põhjalikuma programmiga saab tutvuda siit:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles