VIDEO Drell tegi Windy City eest kaksikduubli

Karl Mihkel Eller
Copy
Henri Drell
Henri Drell Foto: @windycitybulls/Instagram

Eesti korvpallur Henri Drell sai koduklubi Windy City Bullsiga läinud ööl NBA tütarliigas (G-liigas) võõrsil valusa kaotuse Cleveland Charge’ilt, kellele jäädi alla lisaajal 98:103.

Tavapäraselt Bullsi algviisikusse kuulunud Drell viibis väljakul koguni 38 minutit, viskas selle ajaga 15 punkti, noppis 11 lauapalli, andis viis resultatiivset söötu, tegi kaks vaheltlõiget ja pani ühe bloki.

Kohtumine läks lisaajale seisult 96:96, kuid Bullsi jaoks see kõige paremini ei kulgenud, nende ainsa korvi viskas lisaajal Drell.

Meeskonnas oli Drell resultatiivsuselt kolmas mängija, rohkem punkte viskas tsenter Adama Sanogo (20 p) ja Evan Gilyard (21 p). Kusjuures Sanogol on nii nagu Drellil NBA klubiga Chicago Bulls kahepoolne leping. Malist pärit mängija tegi oma debüüdi unelmate liigas detsembris, Drell märtsi keskel.

Windy City on G-liigas idakonverentsis alles 12. kohal ning play-off'i ei pääse. Põhiturniiril oli nende jaoks tegemist 18. kaotusega, lisaks on kogutud 14 võitu. Bullsil jääb pidada veel kaks kohtumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles