INTERVJUU Belgia ja Islandi jalgpalli aitas tippu täielik restart. Kuidas seda Eestis teha? (1)

Ville Arike
, reporter
Copy
Läinud nädala neljapäeval Varssavis peetud mäng kujunes Poola jalgpallurite (valgetes särkides) peoks. Eestlased olid kaasareisijad.
Läinud nädala neljapäeval Varssavis peetud mäng kujunes Poola jalgpallurite (valgetes särkides) peoks. Eestlased olid kaasareisijad. Foto: Michal Trzpis/Newspix via ZUMA Press/Scanpix

Eesti Jalgpalli Liidu president Aivar Pohlak ütles pärast äsjast meeste koondise akent, et meie tiimi sisekliima on väga hea ja meeskond on peatreener Thomas Häberli selja taga. Alaliidu juhatuses meeste koondise eest vastutav Tarmo Lehiste nendib Postimehega vesteldes, et koondist hinnatakse ikkagi eelkõige tulemuste kaudu.

Viimase aja nõrkade tulemuste süüdlaseks ei saa pidada üht inimest. Näiteks Häberlit. Tema personaalküsimusest kahtlemata ei saa viimase üheksa kuu nõrkade tulemuste valguses mööda vaadata, aga ühe riigi koondise edu või ebaedu põhjused on palju laiemad.

Lõppenud aknas peeti üks tähtis mäng. See oli Varssavis peetud EMi play-off-kohtumine Poolaga, mille Eesti kaotas 1:5 ja tulemusest veelgi hullem oli mängupilt.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles