Vägev lahing! Pärnu juhtis Cramo vastu 20ga, aga kaotas

Henry Lääne
, Sporditoimetuse juht
Copy
Kalev/Cramo korvialune jõud Manny Suarez oli täna võitjate resultatiivseim.
Kalev/Cramo korvialune jõud Manny Suarez oli täna võitjate resultatiivseim. Foto: Sander Ilvest

Korvpalli PAF Eesti-Läti liiga sõelmängudes alistas BC Kalev/Cramo kodusaalis Pärnu Sadama 83:77, kuigi suvepealinlased olid parimal juhul 20 punktiga peal.

Pärnu haaras initsiatiivi mängu alguses ning teenis tänu Cramo passiivsele kaitsele palju vabu viskekohti, kust ei eksitud. Avaveerandi võitis Pärnu 30:13, teise veerandi alguses pääseti kaks korda 20ga juhtima.

Seejärel sai Cramo aga oma kaitse tööle, hakkis Pärnu mehi agressiivsemalt ja poolajale mindi Gert Kullamäe hoolealuste vaid neljapunktilises paremuses. Kolmanda veerandajaga haaras Cramo õrna initsiatiivi ja eduseisu, aga Pärnu võitles tublisti.

1.39 enne normaalaja lõppu tõi Troy Barnies kaugviskega Pärnu vaid nelja punkti kaugusele, kuid rohkem ei suutnud nad punkte visata. Viimasel minutil võttis Cramo kaks väga olulist ründelauda, mis aitasid võitu kindlustada.

Üleplatsimehena tõi Pärnu viskekahur Robert Valge 21 punkti. 17 silmaga oli Cramo parim korvialune jõud Manny Suarez, kes hankis ka kaheksa lauapalli.

Protokollist torkab silma, et Cramo tegi mängu ära kolmesekundialas, kus visati tervelt 50 punkti Pärnu 22 vastu. Kiirrünnakutest tõi Tallinna klubi 12 silma, Gert Kullamäe hoolealused jäid kuivale.

Kahe võiduni peetava seeria teine mäng peetakse 1. aprillil Pärnus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles