Eesti jalgpalli kõrgliigas kaotas esimene peatreener töö juba nelja mängu järel

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Jani Sarajärvi
Jani Sarajärvi Foto: Brit Maria Tael / Soccernet.ee

Esimest aastat Eesti jalgpalli kõrgliigasse kuuluv Nõmme United andis teada, et on lõpetanud koostöö soomlasest peatreeneri Jani Sarajärviga. 

FC Nõmme United ja klubi esindusmeeskonna peatreener Jani Sarajärvi lõpetasid koostöö. Esindusmeeskonna juhendamist jätkavad kuni uue peatreeneri ametisse nimetamiseni senised abitreenerid Randin Rande ja Juan Martinez, kulges klubi teade. 

«Täname siiralt Janit pühendunud töö ja panuse eest meie klubi arengusse! Soovime talle edu uutes väljakutsetes,» ütles FC Nõmme Unitedi president Mart Poom. «Usaldame seniste abitreenerite Randini ja Juani kogemusi ja oskusi, et hoida meie meeskond heas seisus ja jätkata mängijate arendamist kuni uue peatreeneri alustamiseni.»

Poom lisas, et Premium liiga debütandina on Nõmme United täielikult pühendunud selleks hooajaks seatud sportlike ja organisatoorsete eesmärkide täitmisele. «Tunneme nii platsi ääres kui ka igapäevastes tegemistes meie toetajate ja fännide suurt tuge, mis innustab meid pingutama. Suur aitäh kõigile, kes meid klubi ajaloolisel esimesel Premium liiga hooajal toetavad,» lausus ta.

Sarajärvi jõudis Nõmme Unitedit juhendada neljas ametlikus kohtumises, kust Premium liiga debütantidel jäi näppude vahele üks viik (0:0 Nõmme Kaljuga) ja kolm kaotust (0:2 Tallinna Florale, 1:3 Paide Linnameeskonnale, 0:2 Narva Transile).

Võistkonna väravate vahe nendes kohtumistes oli 1:7. 

Standings provided by Sofascore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles