Tennisemeeskond kohtub reedel Poolaga

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti esireket Jürgen Zopp
Eesti esireket Jürgen Zopp Foto: Viktor Burkivski

Homme algab Inowroclawis Davise karikavõistluste Euro-Aafrika tsooni II liiga matš Poola - Eesti, milles loosi tahtel kohtuvad esimestena Poola esireket Lukasz Kubot (ATP 51.) ja Eesti teine number Vladimir Ivanov (515.).

Esimene mäng algab Eesti aja järgi kell 15, pärast seda tulevad väljakule Jürgen Zopp (127.) ja Jerzy Janowicz (200.)
Eesti koondis jõudis mängupaika pühapäeva õhtul ning on alates esmaspäevast harjutanud ja kohanenud väljakukatte ja keskusega. Eesti Tennise Liidu peasekretäri Allar Hindi sõnul mängitakse suhteliselt kiirel väljakul.

«Väljakukattega on mängijad harjunud ja õnneks on ka tervis igati vastu pidanud. Jürgeni jalg ei ole treenimist seganud ja ta on valmis andma lahingu kõigil kolmel päeval,» ütles Hint. «Kapten Peeter Lambi arvates on kindlasti favoriit Poola, kuid loodame, et pärast esimest päeva on seis 1:1 ja edasi on juba kõik võimalik,» selgitas Hint eesmärke.
Paarismängus esindab Poolat maailma edetabeli viies paar Mariusz Fyrstenberg/Marcin Matkowski, Eesti paneb välja Zoppi ja Mait Künnapi. Paarismäng peetakse laupäeval. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles