Eesti käsipallifännid kogusid Ukraina toetuseks 4000 eurot

Postimees Sport
Copy
Eesti vs. Ukraina käsipall.
Eesti vs. Ukraina käsipall. Foto: Tairo Lutter

Märtsi keskel pidas Eesti meeste käsipallikoondis MM-valiksarja mängu Ukraina vastu, kust teatavasti sinimustvalged järgmisesse ringi edasi astusid. 

Kohtumise eel otsustas käsipalliliidu juhatus annetada pool saadud piletitulust raskel ajal vastaste käsipalli toetamiseks. Hea meel on tõdeda, et fännide abil koguti 4000 eurot, mis nüüd Ukraina abistamiseks läheb, seisab pressiteates.

«Pidasime oluliseks, et toetada raskel ajal sõjaseisukorras olevat riiki. Tundsime vastutust, et aidata Ukrainal osaleda EMi ja MMi valikturniiridel. Eelkõige sooviksime, et ainult raha pärast ei jää ukrainlased mängudelt eemale,» alustas Eesti Käsipalliliidu president Kristina Kallas.

Eelkõige soovib Eesti Käsipalliliit tänada kõiki mängule tulnud fänne, kes kõvahäälselt omad võidule aitasid ning samas ka väikese heateo korda saatsid.

«Vaatajaskonna kasv on viimastel koondisemängudel olnud märkimisväärne. Huvilisi on saal täis ning melu on olnud võimas. Loodetavasti suudame sama jätkata ka järgmistes kohtumistes ning meie fännikogukond aina kasvab,» lõpetas Kallas.

Eesti meeste koondise teekond jätkub juba 8. mail, kui Islandil minnakse maailmameistrivõistluste kvalifikatsiooni otsustavas faasis kohalikega vastamisi. Edasipääseja selgub 11. mail kell 18 Kalevi spordihallis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles