VIDEO Varakult peatreenerit vahetanud Nõmme United sai ajaloolise võidu

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Nõmme United avas Premium liiga võiduarve.
Nõmme United avas Premium liiga võiduarve. Foto: FCNommeUnited/Facebook

Eesti jalgpalli meistrivõistluste viiendas voorus teenis esimese võidu debütant Nõmme United. Tugeva lõpuga murti 2:1 maha Tartu Tammeka.

Tallinnas Sportland Arenal toimunud kohtumises pääsesid külalised vahetult enne poolaega Patrick Genro Veelma tabamusest juhtima. United vastas aga kahega: 77. minutil oli täpne Murad Velijev, neli minutit hiljem Oleksandr Musolitin.

Viigi ja kolme kaotuse kõrvale esimese võidu teeninud Nõmme klubi tõusis hoobilt tabelis kuuendaks. Tänavu esimese kaotuse saanud Tammeka on neljas. Tõsi, vaid neil kahel ongi peetud viis, teistel aga neli matši.

Tabeliseis:

Premium liiga
Premium liiga Foto: Kuvatõmmis

Meenutame, et juba nädala alguses vahetas United peatreenerit. Senise pealiku Jani Sarajärviga lõpetati koostöö vastastikkusel kokkuleppel.

«Oli suur privileeg juhendada Nõmme Unitedit, värskelt Premium liigasse jõudnud klubi,» märkis Sarajärvi pressiteates. «Mängijate ja personali pühendumus ning ühine pingutus ladus vundamendi liiga noorima meeskonna edukale hooajale. Punkti teenimine meie linnaosarivaali Kalju vastu ja 11 mängija debüüt Premium liigas on millegi suure algus.»

Sarajärvi tõi esile Unitedi klubi personali ja poolehoidjate toetuse ja pühendumise. «Eesti jalgpallilegendi Mart Poomi juhtimisel liigub klubi professionaalselt ja ambitsioonika visiooniga. Olen tänulik, et sain selles protsessis olla ja hoian pöialt, et klubi saavutaks oma eesmärgid,» lisas ta.

Unitedi president Mart Poom sõnas, et klubi soovib Sarajärvile ainult parimat ja edu. «Lahkuminek sündis raske südamega ja kiiremini, kui on Eesti jalgpallis tavaks. Noore ja väikese klubina teeme otsuseid kiirelt. Meil on oma ambitsioonid, kuhu soovime sel hooajal liikuda ja millist tulemust soovime saavutada. Elus ja jalgpallis pole garantiisid, aga seekord läksime eri teed,» selgitas Poom.

Unitedi esindusmeeskonna juhendamist jätkavad kuni uue peatreeneri ametisse nimetamiseni senised abitreenerid Randin Rande ja Juan Martinez.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles