Levadia korjas enda võrgust esimese palli, misjärel asus ise paugutama

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Levadia mängumehed väravat tähistamas.
Levadia mängumehed väravat tähistamas. Foto: Katariina Peetson / jalgpall.ee

Eesti jalgpalli kõrgliigas jätkas oma hooaja alguse võimast võidumarssi Tallinna FCI Levadia.

Premium liiga üks suuremaid tiitlipretendente läks täna Sportland Arenal vastamisi linnarivaal Nõmme Kaljuga ning kuigi nad leidsid ennast 21. minutil minutil 0:1 kaotusseisust – Kalju eest tegi skoori Promise David – siis oli see Levadiale ainult äratuskellaks. 

Juba viis minutit hiljem seadis Felipe Felicio jalule viigi ja 30. minutil viis Richie Musaba nad ka juhtima. Poolajale mindi sealjuures 3:1 eduseisus: 41. minutil oli täpne Mihkel Ainsalu.

Teisel poolajal jätkati sama võimsalt, 54. minutil oli täpne taas Musaba ning 89. minutil seadis lõppskoori 5:1 jalule Ahmad Gero. Sealjuures tasub märkida, et kohtumise 10. minutil oli Levadial kasutada ka penalti, kuid Kalju väravavaht Henri Perk tõrjus Til Mavretici ürituse.  

«Kukkusime terve meeskonnaga tervikult läbi, muud ei ole öelda midagi,» oli Kalju ründaja Alex Matthias Tamme esmane kommentaar lõpuvile järel Soccernet.ee-le. «Eesti kõrgliigas mängides ei ole ma nii head meeskonda näinud. Terve mängu olime rongi all, nende surve all.»

Levadia kapten Rasmus Peetson sõnas omalt poolt: «Kahju muidugi, et lasime endale värava lüüa, aga teisalt näitasime ka sisu ja et see meid ei häirinud. Tulime päris tugevasti tagasi.»

Levadia on sel hooajal võitnud kõik viis peetud kohtumist ning löönud nende jooksul koguni 21 väravat. Enda võrgust on nopitud ainult üks pall: tänane Promise'i tabamus.

Standings provided by Sofascore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles