Raputust soovinud Tartu annab Venele võimaluse ammune tee lõpuni käia

Karl Juhkami
, reporter
Copy
Priit Vene juhendas Tartu Ülikooli korvpallimeeskonda ka 2019/20 hooajal, mis koroona tõttu aga poolikuks jäi. Nüüd on tal mõneti sümboolselt võimalik too töö lõpetada.
Priit Vene juhendas Tartu Ülikooli korvpallimeeskonda ka 2019/20 hooajal, mis koroona tõttu aga poolikuks jäi. Nüüd on tal mõneti sümboolselt võimalik too töö lõpetada. Foto: Tairo Lutter

Eesti-Läti korvpalliliigas poolfinaali ukse taha jäänud Tartu Ülikool Maks & Moorits otsustas meeskonda Eesti meistrivõistluste kohamängude eel raputada, tuues senise peatreeneri Gundars Vētra asemel pukki Priit Vene.

«Peatreeneri vahetamise otsus ei tule kunagi lihtsalt, eriti aprillis ehk hooaja lõpufaasis. Oleme välja öelnud, et meie hooaja peamine eesmärk on Eesti meistritiitel ja tahame klubi poolt teha kõik, mis vajalik. Praegu on võimalus veel olemas, aga tundsime ühiselt, et meeskonda on vaja mingit muudatust, mis eesmärgi täitmiseni viiks,» sõnas korvpalliklubi spordidirektor Janar Talts ühismeediasse tehtud postituses.

Usutluses Postimehele kinnitas ta, et tegemist oli kaalutletud otsusega, mida oli «natukene aega juba mõeldud», kuid ajalistesse detailidesse Talts siinkohal ei laskunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles