Laura Lepasalu saatus selgub neljapäeval

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laura Lepasalu
Laura Lepasalu Foto: Margus Ansu

Möödunud aasta lõpus oma esimese profilepingu sõlminud Laura Lepasalu ei tea, millal tal uus hooaeg algab – tema koduklubi Team Pro Feminin Les Carroz jäi Rahvusvahelises Jalgratturite Liidus (UCI) registreerimata, vahendab rattaprofid.com.

«Fakt on see, et kolmapäeval peaksin Prantsusmaale lendama, aga ma ei tee seda,» oli paari nädala eest Tartu Ülikoolis edukalt füsioteraapia õpingud lõpetanud rattapiiga nõutu. «Klubi saatus peaks selguma neljapäeval. Siis peaks UCIst vastus tulema, kas klubi registreeritakse või mitte.»

Lepasalu sõnul andis UCI 2. veebruaril klubile kümme päeva aega paberimajandus korda sättida. Kui paberid korda ei saa ning klubi sponsoritelt raha ei saa, lastakse naised lihtsalt lahti.

Rattapiiga sõnul on klubi professionaalsel tasemel jätkamise tõenäosus hetkel 50 protsenti.

«Ma olin nii tahtmist täis, kõik asjad said siin korda aetud, et Prantsusmaale lennata, kuid nüüd on kõik nii lahtine,» tõdes Lepasalu kurvalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles