SUUR ÜLEVAADE Euroliiga viimane voor: ainult ühes kohtumises pole enam midagi mängus

Ville Arike
, reporter
Copy
Viimase vooru üks olulisemaid mänge peetakse Bolognas, kus kohalik Virtus võtab vastu Vitoria Baskonia. Võitja saab 8. koha. Kindlasti kujuneb oluliseks tagameeste Iffe Lundbergi (Virtus, vasakul) ja Markus Howardi duell.
Viimase vooru üks olulisemaid mänge peetakse Bolognas, kus kohalik Virtus võtab vastu Vitoria Baskonia. Võitja saab 8. koha. Kindlasti kujuneb oluliseks tagameeste Iffe Lundbergi (Virtus, vasakul) ja Markus Howardi duell. Foto: L. Rico/EPA/Scanpix

Korvpalli Euroliiga põhiturniiril peetakse neljapäeval ja reedel põhiturniiri viimase vooru mängud, aga esitosinas on kindlad ainult kaks kohta ning suur osa meeskondi võitleb parema positsiooni nimel.

Vaatleme, mida üks või teine meeskond mingi sihi saavutamiseks vajab ning mida üks või teine tulemus kaasa toob.

Selge on see, et Madridi Real (viimase vooru eel 26 võitu) oli juba ammu kindlustanud esikoha. Tel Avivi Maccabi (19) lõpetab igal juhul seitsmendana ja läheb parima asetusega play-in-faasi. Ning praeguse kuue viimase hooaeg piirdub põhiturniiriga. Need on Valencia (14), Kaunase Žalgiris (14), Müncheni Bayern (13), Belgradi Crvena Zvezda (11), Villeurbanne'i Asvel (8) ja Berliini Alba (5).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles