FOTO Spordistaaride kihlasõrmus maksis vähemalt 15 000 eurot (2)

Postimees Sport
Copy
Aleksander Aamodt Kilde ja Mikaela Shiffrin.
Aleksander Aamodt Kilde ja Mikaela Shiffrin. Foto: Instagram @mikaelashiffrin

Mäesuusatamise superstaarid Aleksander Aamodt Kilde ja Mikaela Shiffrin otsustasid oma suhte hiljuti uuele tasemele viia: nad kihlusid!

Kuigi tänavune hooaeg oli mõlema mäesuusataja jaoks kukkumiste ja vigastuste tõttu selline, et nad sooviks selle kiiresti unustada – Kilde hooaeg lõppes jaanuaris lausa enneaegu –, siis eelmine nädal on jällegi selline, mida mõlemad tahavad elu lõpuni meeles pidada. 

Nimelt otsustas 31-aastane Kilde endast kaks aastat noorema Shiffrini endale naiseks paluda ja ajaloo edukaim mäesuusataja – on ju ameeriklanna triumfeerinud koguni 97 MK-etapil – vastas jaatavalt.

Paljude fännide jaoks köitis mõistagi silma Shiffrini kihlasõrmus, mis nähtav teisel Instagrami pildil. Zürichi juveelifirma Fine Jewellery töötaja Lazar Cebbar kinnitas, et tegemist on tõepoolest väga hinnalise ehtega. 

«Hinnanguliselt räägime 1,2-karaadisest emeraldi lõikega teemandist, mille hinnalipik jääb 15 000 ja 20 000 Šveitsi frangi vahele,» vahendab Blesk tema öeldut. Eurodesse ümber arvutatuna teeb see ligikaudu sama.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles