Väljakule pääsenud Drell teenis NBAs esimese võidu

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Korvpallur Henri Drell.
Korvpallur Henri Drell. Foto: Nam Y. Huh

Eesti korvpallikoondislane Henri Drell teenis oma kolmandas NBA mängus karjääri esimese võidu, kui tema koduklubi Chicago Bulls alistas võõrsil 127:105 Detroit Pistons.

23-aastane Drell pääses väljakule kaheks minutiks. Statistikasse läks talle kirja üks lauapall. Eestlane proovis korra ka kolmest, kuid eksis. Lisaks tegi Drell ühe vea.

Küll aga sai Drell esimest korda NBAs võidurõõmu tunda, sest kaks eelmist mängu lõppesid kaotusega. Oma debüüdil 15. märtsil jäi Chicago Bulls 111:126 alla Los Angeles Clippersile, 8. aprillil kaotas Chicago Bulls 98:113 Orlando Magicule.

DeMar DeRozan viskas Chicago Bullsi parimana 39 punkti, Nikola Vucevic sai kirja 27 punkti ja 11 lauapalli ning Coby White 18 punkti. Detroit Pistonsi eest viskasid nii Marcus Sasser kui ka Jalen Duren 20 punkti.

Chicago Bulls on sel hooajal teeninud 38 võitu ja 42 kaotust, mis annab NBA Idakonverentsis üheksanda koha ning tagab pääsu play-in-mängudele.

Detroit Pistons püstitas möödunud ööl aga klubi antirekordi, sest sai 13 võidu kõrvale kirja hooaja 67. kaotuse. Nii palju mänge pole Detroit Pistons kunagi varem NBA põhihooajal kaotanud.

NBA põhihooaja lõpuni jääb veel kaks kohtumist. Chicago Bullsi mõlemad mängud toimuvad võõrsil, kui Eesti aja järgi laupäeva esimestel tundidel kohtutakse Washington Wizardsiga ning pühapäeva õhtul New York Knicksiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles