ANALÜÜS Žalgiris kaevas endale ise augu juba sügisel

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Vaatamata tulemustele, on Kaunase Žalgirise kodumängudel alati vägev atmosfäär. Mängijad ja treenerid oskavad seda hinnata. Alla ei saa anda kunagi!
Vaatamata tulemustele, on Kaunase Žalgirise kodumängudel alati vägev atmosfäär. Mängijad ja treenerid oskavad seda hinnata. Alla ei saa anda kunagi! Foto: bczalgiris/Facebook

Võidab see, kel on surres kõige rohkem raha – keskajast pärineva mõtteviisi mugandus võiks põhimõtteliselt kokku võtta Kaunase Žalgirise hooaja korvpalli Euroliigas.

Leedu spordi au ja uhkus on sageli silma paistnud organisatsiooni tugevusega. Otsused näivad pigem kaalutletud, raha niisama tuulde ei visata. Ega teisiti saakski edu saavutada, kuna isegi oluliselt kasvanud eelarvega (13 miljonit eurot) kuulutakse Euroopa tugevaimas klubisarjas selgelt tabeli teise poolde.

Aga ehk mindi tänavu exceli-tabeli jälgimisega veidi liiale? Vahetult hooaja eel, vähem kui nädal enne esimest koduliiga mängu lasti tiimist minema võtmetegija Ignas Brazdeikis. Tõsi, Kreeka hiid käis lauale ka lepinguga määratud väljaostu summa pool miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles