Inglismaa jalgpalliliit valmistub uut peatreenerit palkama

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harry Redknapp on peamine kandidaat Inglismaa koondise peatreeneri kohale
Harry Redknapp on peamine kandidaat Inglismaa koondise peatreeneri kohale Foto: SCANPIX

Järgmise kahe nädala jooksul on oodata, et Inglismaa jalgpalliliit astub esimesi ametlikke samme uue peatreeneri leidmiseks. Pärast Fabio Capello lahkumist on koondise peatreeneri kohustusi täitnud varasem U-21 koondise juhendaja Stuart Pearce.

Peamine kandidaat peatreeneri kohale on Tottenham Hotspuri loots Harry Redknapp, kuid jalgpalliliit on mõelnud ka varuvariantidele, kirjutab Daily Mail. Ühe võimalusena pakutakse koondise juhendajaks ka West Bromwich Albioni bossi Roy Hodgsonit.

Kahe nädala pärast on oodata, et jalgpalliliit võtab ühendust treenerite praeguste tööandjatega. FA loodab, et Redknapp võtab pakkumise vastu, kuid lisaks peavad nad jõudma kokkuleppele ka Tottenhami klubi juhi Daniel Levy’ga.

Inglismaa jalgpallijuhid ei taha, et suvistel Euroopa meistrivõistlustel juhendaks koondist Pearce. Redknapp oleks hooaja lõpuni Tottenhami eesotsas ning alles liigahooaja lõppedes võtaks koha sisse Inglismaa koondise peatreenerina

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles