Vitoria ajaleht kritiseeris teravalt Raiestet

Karl-Joosep Küngas
Copy
Sander Raieste
Sander Raieste Foto: Tairo Lutter

Eesti korvpallikoondise ääremängija Sander Raieste teenis Vitoria väljaandelt Diario de Noticias de Álava teravat kriitikat.

Eesti koondislaste Maik-Kalev Kotsari ja Sander Raieste koduklubi teenis Hispaania kõrgliigas küll läinud nädalavahetusel võidulisa, kui Vitorias alistati 76:74 Breogan, ent paljude meeste esitus jättis Baskonia tegemisi kajastava ajalehe hinnangul soovida. Üks nendest oli ka Raieste.

Väljaande hinnangul oli Breogani vastu võimalus tõestada vähem mänguminuteid teenivatel meestel, et nad väärivad kohta platsil. Latti ei suutnud ajalehe hinnangul ükski pingilt sekkunud rollimängija ületada.

«Oli loogiline, et Baskonia kasutas põhimehi suurema osa kohtumisest, kuna pingilt ei tulnud ühtegi head asendust. Raieste viibis väljakul 3 minutit ja 24 sekundit. Need kõik olid täiesti tähtsusetud. [Chris] Chiozza mängis 9.01 ja tõi kaasa rohkem kannatusi kui hiilgust. Kreeka ääremängija (Nikos Rogkavopoulos – toim) teenis mänguaega 17.55, ent üks vabalt positsioonilt tabatud kaugvise jäi tema tipphetkeks väga hallis päevas,» seisis väljaande ülevaates.

Veidi kritiseeris oma rollimängijaid ka Baskonia peatreener Duško Ivanovic. Ta soovinuks pingilt näha rohkem toetust põhimängijatele, kes pidid kõvasti läinud nädalal rabama ka Euroliigas Bologna Virtuse vastu teenitud võidumängus. «Mehed, kes pidid Bolognas meid võidule vedama, tegid seda ka nüüd. Kui nad peavad seda teisipäeval [Euroliigas Tel Avivi Maccabi vastu] tegema, siis nad seda ka teevad,» kiitis Ivanovic enda edurivi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles