Levadia püüab Eestis teha Leverkuseni Bayerit (1)

Ville Arike
, reporter
Copy
Levadia mängijad on saanud käesoleva hooaja kaheksas mängus värava üle rõõmustada juba 27 korda. Enda võrgust on välja võetud ainult kolm palli.
Levadia mängijad on saanud käesoleva hooaja kaheksas mängus värava üle rõõmustada juba 27 korda. Enda võrgust on välja võetud ainult kolm palli. Foto: Eero Vabamägi

Mullu suvest saati on jalgpallimaailmas laineid löönud Leverkuseni Bayer, kes on kõik 43 mängu püsinud kaotuseta ja kindlustas nädalavahetusel Saksamaa meistritiitli. Eestis hooaeg alles algas, kuid FCI Levadia liigub ainult võite tunnistades ning võib siinmail midagi suurt korda saata.

Seitsme mänguga on kogutud täisedu, 21 punkti, väravate vahega 25-2. Hooaja kaks esimest mängu võideti 6:0. «Eesti kõrgliigas mängides ei ole ma nii head meeskonda näinud,» tunnustas Nõmme Kalju ründaja Alex Matthias Tamm, kui tosina päeva eest lahkuti väljakult 1:5 saunaga. Siiski on osa mänge näidanud, et Levadiassegi kuuluvad kõigest luust ja lihast inimesed.

Teisipäeval alistati Tallinna Kalev alles tänu Felipe Felicio 90. minuti väravale 2:1. Tõsi, Levadial oli suur mänguline ülekaal, pall käis nii vastaste värava põiklatis kui ka postis, realiseerimata jäeti penalti. Samamoodi saadi viimastel minutitel raske 2:1 võit karikasarja veerandfinaalis Flora vastu. Aga seegi on kvaliteedinäitaja, kui keerulisemad mängud suudetakse lõpus enda kasuks pöörata.

Eelmisel hooajal, samuti hispaanlase Curro Torrese käe all võitis Levadia 36 mängust 22, tegi 11 viiki ja sai kolm kaotust ning lõpetas Flora järel napilt hõbedal. Nüüd edestatakse lähimat jälitajat Paidet juba kuue punktiga. Mis on eelmise hooajaga võrreldes muutunud?

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles