Mäng, mis võib muuta Kotsari tulevikku

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Baskonia ja Virtus kohtuvad nädala jooksul juba teist korda. Eelmisel reedel viskas Maik-Kalev Kotsar (palliga) 95:91 võidumängus neli punkti. Nüüd on panused aga veelgi suuremad.
Baskonia ja Virtus kohtuvad nädala jooksul juba teist korda. Eelmisel reedel viskas Maik-Kalev Kotsar (palliga) 95:91 võidumängus neli punkti. Nüüd on panused aga veelgi suuremad. Foto: IPA/SIPA/Scanpix

Pealkiri kõlab dramaatiliselt? Tänavune Euroliiga hooaeg kulgebki Maik-Kalev Kotsari ja Sander Raieste koduklubi Vitoria Baskonia jaoks üsna tummise teatritükina. Nüüd võib olla käes viimane vaatus. Ent ei pruugi!

Baskimaa esiklubi on maha kantud hooaja eel, keskel ning ka päris põhiturniiri lõpusirgel. Aga kuidagi suudetakse ikka jälle pealtnäha lootusetud olukorrad enda kasuks pöörata. Seega pole praegune olukord neile võõras.

Baskonia jäi play-in’i avavoorus halastamatult alla Tel Avici Maccabile. Põhimõtteliselt samal ajal peetud matšis alistas Bologna Virtus üllatuslikult, kardinaalselt vastupidise iseloomuga, kaitselahingus viimaste kuude ühe edukama satsi Istanbuli Anadolu Efesi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles