Eesti meistrivõistlused said uue finalisti

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Mistra jäi peatamatuks, väravat tähistamas tänane üleplatsimees Serhii Orlovskyi.
Mistra jäi peatamatuks, väravat tähistamas tänane üleplatsimees Serhii Orlovskyi. Foto: Kruup/Eesti Käsipalliliit

Eesti käsipalli meistrivõistluste poolfinaalseeria kolmandas ja otsustavas mängus alistas Mistra 28:25 Viljandi ning jõudis esimest korda finaali.

Otsustavas kohtumises oli Mistra resultatiivseim väravakütt Serhii Orlovskyi 8 tabamusega. Koduvõistkonna Viljandi parim oli Aleksander Pertelson 7 väravaga.

«Muutsime oma kaitset agressiivsemaks. Eelmises mängus lasime Viljandi tagaliinil liiga lähedal toimetada ja nende skoor oli suur. Kui mängib kaitse, mängib ka väravavaht ning Armis [Priskus – toim] aitas meid täna kõvasti. Sealt saime käima ka oma planeeritud kiire mängu,» kommenteeris Mistra mängumees Kaspar Lees.

«Esimese poolaja skoor oli meie poolt vaadatuna väga soliidne ja kõik sujus. Teisel poolajal oli mentaalselt kohati keeruline eduseisus mängida, kuid hoidsime meeskonnana kokku ja see oli meie suur pluss. Oleme täitnud suure eesmärgi ja jõudnud klubi ajaloos esimest korda finaali. Meil pole survet, sest Serviti on pikas seerias favoriit. Meie lähme neile kõva lahingut andma ja vaatame kas sellest piisab,» jätkas Lees.

Finaalis ootab Mistrat ees Põlva Serviti. Paari avakohtumine toimub 22. aprillil Põlva Mesikäpa Hallis. Kokku mängitakse kolme võiduni. Pronksi nimel võitlevad Viljandi ja HC Kehra/Horizon Pulp&Paper, kes mängivad kahe võiduni ning kelle esimene kohtumine toimub 21. aprillil Viljandis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles