Eesti korvpalliliidus toimus suurmuudatus

Postimees Sport
Copy
Eesti korvpalliliidu uus peasekretär Gerd Kiili.
Eesti korvpalliliidu uus peasekretär Gerd Kiili. Foto: Allikas: Eesti Korvpalliliit

Eesti Korvpalliliidu juhatus valis uueks peasekretäriks endise korvpalluri, tippjuhi, tänase alaliidu turundus- ja kommunikatsioonijuhi Gerd Kiili; korvpalliliidus üle kahekümne aasta, neist viimased kümme peasekretäri ametipositsioonil töötanud Keio Kuhi lõpetab poolte kokkuleppel töö 30. aprillil 2024.

Keio Kuhi kommentaar: «Korvpalliliitu juhib professionaalidest koosnev laia kandepinnaga juhatus, korvpallil on selge visioon, kindel toetajaskond ja üldiselt keerulistel aegadel rahvast ühendavad positiivsed tulemused. Usun, et liigume õiges suunas ja edukaid tulemusi tehakse ka edaspidi. Lihtsamaks tegi minule otsustamise ka see, et korvpall jääb headesse kätesse. Uus peasekretär Gerd Kiili tuleb organisatsiooni seest ja on läbinisti korvpalliinimene, ta on vajalike kogemustega võimekas juht. Mina jätkan korvpalliliidu esindamist FIBA juhatuses ja FIBA noortekomisjoni presidendina, aitan kaasa seal, kus saan aidata.»

Eesti Korvpalliliidu president Priit Sarapuu: «Tänan südamest Keiot pühendumise eest. Korvpall elab hetkel häid aegu, aga nagu ikka, mäng algab 0:0st ja töö ei lõppe. Soovin siinkohal Gerdile kindlameelsust ja pingutame üheskoos edasi, sest korvpall on meie mäng.»

Gerd Kiili on endine korvpallur, mänginud ka 10 hooaega meeste meistriliigas. 2004–2007 töötas Gerd Kiili Eesti Korvpalliliidus meeste meistriliiga ja Balti korvpalliliiga juhina. Aastatel 2007–2020 oli Gerd alguses ASi Jalajälg Baltikumi spordimarketingi juht, hiljem sai ta Sportland Eesti ASi tegevjuhiks. Tagasi korvpalliliidu sekretariaadis on Gerd Kiili alates 2023. aastast. Gerd Kiili on olnud ka Eesti Korvpalliliidu juhatuse liige aastatel 2012–2022.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles