Eesti tennisist valiti USAs konverentsi nädala mängijaks

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marek Marksoo
Marek Marksoo Foto: Toomas Huik

18-aastane Eesti tennisist Marek Marksoo valiti pooleteise kuu järel teist korda tennise USA üliõpilasmeistrivõistlustel Big Sky nimelise konverentsi nädala mängijaks.

Marksoo aitas Sacramento State’i ülikoolil eelmisel nädalal saavutada kaks võitu, sealjuures alistati ka oma peakonkurent divisjoni esikohale Eastern Washington 4:3, vahendab tennis.ee.

Kahes matšis jäi Marksoo kaotuseta nii üksik- kui ka paarismängus. Marksoo võitis üksikmängudes Eastern Washingtoni mängija Mario Navarro 6:2, 6:1 ja UC Riverside’i tennisisti Austin Andrese 6:3, 6:1. Paarismängus tõi Marksoo kaks võitu koos Javier Millaniga.

Marksoo ja Millan mängivad Sacramento esipaari kohal, kuid üksikmängus on eestlane täitnud sel hooajal nr. 3, 4 ja 5 rolli. Ta on üksikmängus neil kohtadel toonud kokku 11 võitu ja 3 kaotust, olles oma ülikooli stabiilseim.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles