Kas Taylor Swift pani Fernando Alonsole puid alla?

Postimees Sport
Copy
Taylor Swift.
Taylor Swift. Foto: EPA/JOEL CARRETT/SCANPIX

Vormelisarja F1 fännid spekuleerivad, et poppstaar Taylor Swift pani oma laulusõnadega kahekordsele maailmameistrile Fernando Alonsole puid alla.

Alonso ja Swifti osas käisid möödunud aastal kõlakad, et nad on romantilises suhtes. Hispaania vormeliäss lisas veel õli tulle, kui edastas krüptilisi vastuseid küsimustele, mis puudutasid tema armuelu. Siiski eeldati, et midagi tõsist nende kahe vahel pole.

Mõned F1 fännid on avastanud sõnakõlksu Swifti 11. stuudioalbumilt  «The Tortured Poets Department». Poppstaari, kes on tuntud oma endiste kallimatest laulmise osas, muusikapala «imgonnagetyouback» pälvis F1-sõprade hulgas erilist tähelepanu.

Swift laulab järgmist: «Väike vestlus, suur jalutuskäik, käitu nagu mind ei huvita, mida sa tegid. Olen Aston Martin, mille sa otse kraavi juhtisid, seejärel jooksid ja peitu pugesid.»

Alonso on viimastel aastatel sõitnud Aston Martini ridades ja seetõttu ongi F1 fännid oletamas, et Swift laulabki hispaanlasest. Samuti on mitmel fännil sotsiaalmeedias tekkinud küsimus, kas vormelisõitja ja popplaulik olidki romantilises suhtes. Kuna Swift pole olukorda kommenteerinud, siis jääbki kõik ainult spekulatsiooniks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles