Flora päästis üleminutitel Kalju vastu viigipunkti

Karl Mihkel Eller
Copy
Tallinna FC Flora mängija (valges).
Tallinna FC Flora mängija (valges). Foto: Eero Vabamägi

Jalgpalli Premium liigas oli täna kavas kaks kohtumist, neist keskses mängus mängisid 2:2 viiki Nõmme Kalju FC ja valitsev Eesti meister Tallinna FC Flora.

Lillekülas Sportland Arena kunstmuruväljakul toimunud kohtumises haaras juhtohjad kiirelt kodumeeskond. Vladislav Kreida avas skoori juba viiendal minutil, kui lõi palli väravasse kaugelt karistusala joonelt.

Kalju hakkas kiirelt jahtima viigiväravat ning tundus, et Promise David saigi sellega 10. minutil hakkama, kuid kuna David mängis trahvikastis käega, siis värav ei lugenud. Sama mängija ponnistused kandsid aga vilja 36. minutil, kui ta lõi sarnaselt Kreidale palli kaugelt väravasse.

Kalju aitas juhtima samuti David, kui 81. minutil Rommi Sihti antud nurgalöögist lõi ta palli peaga väravasse. Flora polnud aga oma viimast sõna öelnud, 90+2. minutil lõi Mark Anders Lepik viigivärava.

Teises mängus alistas FC Kuressaare suureskooriliselt 5:0 Narva Transi, kusjuures neli viimast väravat löödi vähem kui 15 minutiga. Saaremaa meeskonna eest lõid väravad Siim Aer (15. minutil), Joonas Soomre (30.), Sander Alex Liit (40.), Karl Rudolf Õigus (42.) ja Mattias Männilaan (43.).

Ainsana pole kaotusvalu tänavu tundnud Tallinna FCI Levadia, kes juhib tabelit 22 punktiga, Paide Linnameeskond on viie võidu ja 15 punktiga teine ning Kalju 14 punktiga kolmas. Flora on kolme võidu, kolme viigi ja kahe kaotusega teeninud 12 punkti ning on neljas, 11 punktiga on viies Tartu JK Tammeka.

FC Kuressaare teenis kolmanda võidu ja on üheksa punktiga seitsmes, Trans on nelja punktiga üheksas, löödud on seitse, endale lastud 25 väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles