FOTO Kurikael lõhkus MM-rallil eestlase auto esiklaasi (1)

Karl Mihkel Eller
Copy
Romet Jürgenson (paremal) ja kaardilugeja Siim Oja (vasakul) Horvaatia MM-ralli poodiumil. Näha on ka hullunud kohaliku poolt katki löödud esiklaas.
Romet Jürgenson (paremal) ja kaardilugeja Siim Oja (vasakul) Horvaatia MM-ralli poodiumil. Näha on ka hullunud kohaliku poolt katki löödud esiklaas. Foto: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool

Romet Jürgenson ja Siim Oja suutsid Horvaatia MM-rallil võtta esikoha juunioride arvestuses, kuid enne viimase katse starti toimus ohtlik intsident. Enne starti ründas nende autot tundmatu kurikael, kes lõhkus raudkangiga esiklaasi, kuid eestlaste õnneks see võistlust ei seganud. Jürgenson pöördus olukorda selguse toomiseks korraldajate ja politsei poole.

Esimest hooaega juunioride MM-sarjas (JWRC) võistlev Jürgenson tegi Horvaatias karjääri neljanda MM-stardi. JWRC avaetapil Rootsis teiseks tulnud Jürgenson võttis Horvaatias aga kindla võidu, lähimat jälitajat Gill Taylorit edestas ta enam kui kahe ja poole minutiga.

Vahetult enne viimase kiiruskatse starti leidis aga aset kummaline vahejuhtum. Jürgenson ja Oja olid auto parkinud teepervele, olid auto kallal lõpetanud viimased ettevalmistused, ning asusid sõitma ajakontrollpunkti, mis asus mõnesajameetri kaugusel.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles