Jalgpallimaailma tulevikutegija sõlmis tüdruksõbraga kentsaka pakti (1)

Postimees Sport
Copy
Juulis saab Endrick 18-aastaseks ja siis liitub praegu Brasiilia klubi Palmeirase mängija mitmeks aastaks Madridi Realiga.
Juulis saab Endrick 18-aastaseks ja siis liitub praegu Brasiilia klubi Palmeirase mängija mitmeks aastaks Madridi Realiga. Foto: Ronaldo Barreto / TheNEWS2 via ZUMA Press Wire / Scanpix

Sel suvel Madridi Realiga liituvale 17-aastasele Brasiilia jalgpallurile Endrickile on pandud suured lootused. Hispaania tippklubi sõlmis temaga lepingu juba kaks aastat tagasi, kuid Realiga liitub ta juulis, kui saab 18-aastaseks. Ülemineku taustal on aga kõmumeedia püüdnud kinni, et Endrick on tüdruksõbraga sõlminud kentsaka pakti.

Endricki üleminekutasu on salastatud, kuid meedias on käinud jutt 25 kuni 60 miljonist eurost. Kuigi need rahasummad tunduvad noormängija kohta müstiliselt suured, siis on inimesi pannud kulme kergitama veel ka üks teine fakt tulevikutegija kohta.

Nimelt on tal juba modellist kallim Gabriely Miranda, kellega ta on sõlminud kentsaka n-ö paarilepingu. Endrick käis hiljuti ühes taskuhäälingus, kus ta sel teemal saladusloori kergitas.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles