Moskvas peetud show-võistlusel võidutsesid Fak ja Dorin Habert

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meeste ühisstardiga sõidu võitis Jakov Fak (keskel) Anton Šipulini (vasakul) ja Emil Hegle Svendseni ees.
Meeste ühisstardiga sõidu võitis Jakov Fak (keskel) Anton Šipulini (vasakul) ja Emil Hegle Svendseni ees. Foto: biathlonrus.com

Moskvas Lužniki staadionil peetud laskesuusatamise show-võistlusel võidutsesid ühisstardiga sõidus Jakov Fak ja Marie Dorin Habert, segateatesõidu võitsid Kaisa Mäkäräinen ja Björn Ferry.

Meeste ühisstardiga sõidus edestas Sloveeniat esindav Fak 8,7 sekundiga venelast Anton Šipulinit ja 19,2 sekundiga norralast Emil Hegle Svendsenit, neljas oli tänavune MK-sarja üldvõitja Martin Fourcade, kes kaotas võitjale 19,4 sekundit. Kõik esineliku mehed tegid nelja tiiru peale ühe möödalasu. Kokku oli võistlustules kümme meest.

Naiste ühisstardiga sõidus tabas prantslanna Dorin Habert kõik märgid ja edestas 8,4 sekundiga venelanna Olga Zaitsevat, kes tegutses samuti lasketiirudes eksimatult. Kolmas oli ühel lasul eksinud venelanna Olga Viluhhina. Ka naisi oli võistlustules kümme.

Viimasel võistlusalal ehk segateatesõidus võtsid esikoha soomlanna Mäkäräinen ja rootslane Ferry, kel tuli läbida üks trahviring. Vaid 0,5 sekundiga kaotasid neile õe-venna duo Anastassia Kuzmina ja Anton Šipulin, kes tegid kaks möödalasku. Kolmanda koha said kolmel trahviringil käinud Dorin Habert ja Fourcade, kes kaotasid võitjatele 5,3 sekundit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles