Anier küll paugutab, aga... kuhu on jäänud teiste Eesti ründajate väravad?

Karl Juhkami
, reporter
Copy
Henri Anier on Eesti koondise särgis löönud 93 mänguga 22 väravat. Praegu sahistab iga nädal võrke ka Hongkongi liigas.
Henri Anier on Eesti koondise särgis löönud 93 mänguga 22 väravat. Praegu sahistab iga nädal võrke ka Hongkongi liigas. Foto: FREDRIK SANDBERG/AFP/Scanpix

Arvestades, et Eesti meeste jalgpallikoondis suutis möödunud aastal lüüa kõigest neli väravat, või tõika, et hiljutises play-off’is Poola vastu andsime kogu matši peale kõigest 77 täpset söötu (vs. vastaste 649), vajame koduses vutis hädasti positiivseid uudiseid. Õnneks neid ka tuleb!

Nimelt on rahvusesinduse kauane (esi)ründaja Henri Anier sattunud teisel pool maakera hoogu, millesarnast Maarjamaal väga ei mäletagi. Mullu suvel Hongkongi kõrgliigas palliva Lee Maniga liitunud kesktormaja on saar(t)eriigis virutanud tänavu 13 väravat, millega hoiab liiga tabamusküttide pingereas 16 vooru järel esikohta.

Henri Anier on Lee Mani särgis löönud tänavu 16 mänguga 13 väravat, millega hoiab Hong Kongi kõrgliiga väravaküttide edetabelis ka esikohta.
Henri Anier on Lee Mani särgis löönud tänavu 16 mänguga 13 väravat, millega hoiab Hong Kongi kõrgliiga väravaküttide edetabelis ka esikohta. Foto: Facebook @Leemanfootballclub
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles