Hispaanlaste hävitav hinnang Kotsarile: ta oli pehme ja nagu hologramm

Henry Lääne
, Sporditoimetuse juht
Copy
Maik-Kalev Kotsar
Maik-Kalev Kotsar Foto: Baskonia/Facebook

Baskonia võitis eile hilisõhtul korvpalli Hispaania meistrivõistlustel Palenciat, aga kohalikku meediat lugedes paistab, et Maik-Kalev Kotsar ja Sander Raieste ei andnud võitu panust.

Eestlaste klubi kaotas võõrustajate vastu avapoolaja 48:57, kuid suutis kolmandal veerandajal mängu tagasi tulla ja initsiatiivi haarata. Lõpuks võideti 101:94.

Kotsar alustas algviisikus ja veetis platsil 17 minutit ja kolm sekundit. Ta viskas ühe punkti ja hankis ühe lauapalli, eksides väljakult mõlemal viskel. Raieste arvele jäi kaks silma, mänguaega sai ta kolm sekundit alla seitsme minuti.

Kohalik väljaanne Noticias de Alava arvustab pärast igat kohtumist Baskonia pallureid kümnepalliskaalal. Kotsar sai hindeks kolme, sest «ta oli kaitses pehme, ei aidanud lauavõitluses ja oli rünnakul kui hologramm».

Raieste sai palli võrra kõrgema hinde ja tema esitus ei saanud nõnda hävitavat hinnangut: «Ta mängis teisel poolajal vaid ühe minuti ja 40 sekundit, mis teeb selgeks, et otsustavatel hetkedel teda ei usaldata.» Tore, et hispaanlased on hooaja lõpuks selle järelduseni jõudnud...

Kolm vooru enne põhihooaja lõppu on Baskonia tabelis kaheksas ehk pääseks viimasena play-off'i. Ühe mängu vähem pidanud Manresal on aga samuti 17 võitu ehk praegu on kõik kaardid nende käes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles