Kristal päästis Paidele Narvast viigipunkti, Levadia võttis Tartus oma

Karl Mihkel Eller
Copy
Paide Linnameeskonna mängijad.
Paide Linnameeskonna mängijad. Foto: Dmitri Kotjuh

Eesti jalgpalli Premium liigas toimus täna kaks kohtumist. Tabeliliider Tallinna FCI Levadia tegi võõrsil 3:0 sotid selgeks Tartu JK Tammekaga. Peatreeneri Aleksei Eremenko teenetest loobunud Narva Trans ja Paide Linnameeskond mängisid 1:1 viiki.

Seni ainsana kõrgliigas kaotuseta jätkav Levadia ei andnud Tammekale täna erilist võimalust. Juba 7. minutil mindi Bourama Fomba väravast juhtima, kuus minutit hiljem kasvatas edunumbreid Felipe Felicio. Viimase värava Tammeka võrku lõi 88. minutil Richie Musaba.

Levadial on nüüd koos 25 punkti, mis on saadud kaheksa võidu ja ühe viigiga. Tammekale oli tegemist hooaja kolmanda kaotusega kolme võidu kõrvale ning 11 punktiga ollakse ikka tabelis viiendal kohal.

Narva Trans võõrustas Kalev-Fama staadionil punktitabeli teist Paide Linnameeskonda. Peatreener Eremenkoga koostöö lõpetamiseni viis Transi 0:5 kaotus Kuressaares, Paidegi tuli mängule vastu 0:1 kaotuse pealt Tammekale.

Transi treeneriteks on kuni püsiva peatreeneri leidmiseni Valeri Bondarenko ja Maksim Gruznov. Kohtumise avavärava lõi 32. minutil Sergo Kukhianidze, kes lõikas karistusalas vahelt Paide mängija Abdul Razak Yusifi söödu väravavahile ja lõi palli Ebrima Jarju selja taha.

77. minutil oli Narval võimalus eduseisu kasvatada, kui neile määrati penalti. Seda realiseerima läinud Zakaria Beglarishvili lõi palli vasakusse nurka, kuid Ebrima tõrjus löögi.

Kohtumisele lisati koguni üheksa üleminutit ning 90+7. minutil osutus Paide päästeingliks 55. minutil vahetusest sekkunud Patrik Kristal, kes lõi karistusala joonelt palli lati alla ning väravavaht Aleksei Matrossov ei suutnud seda püüda.

Kuna Nõmme Kalju teenis eile võidupunktid JK Tallinna Kalevi vastu, siis langes Kesk-Eesti klubi kolmandaks. Viik Transiga tähendas neile hooaja esimest viiki, koos on neil 16 punkti. Transil on nüüd viis punkti, sellega jätkatakse üheksandal kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles